סלט פירות חם בשלהבת מוגש על אטריות קדאיף

חומרים:400 גרם פירות העונה חתוכים קוביות1 כף סוכר1/2 כוס מיץ תפוזים 2 כפות ליקר קירסאו תפוזים50 גרם אטריות קדאיף30 גרם חמאה או מחמאה (אם רוצים פרווה)1 כף אבקת סוכר1 תבנית אלומיניום חד פעמי בקוטר 8 ס"מאופן ההכנה:ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם האטריות והאבקת סוכר.מכניסים את אטריות הקדאיף לתבנית האלומיניום ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 8 דקות, עד שהאטריות מקבלות צבע זהוב.ממיסים את הסוכר במחבת ויוצרים קרמל.מוספים את מיץ התפוזים והפירות למחבת החם ומבשלים כ- 2 דקות.במרכז הצלחת מניחים את הקדאיף, עליו יוצקים את סלט הפירות.בהגשה בוזקים את ליקר הקירסאו, ומדליקים את הליקר בזהירות רבה.שף מאיר רוזנברג הוא ראש מגמת אמנות הבישול במכללת רימוניםצילום מאיר רוזנברג

חומרים:
400 גרם פירות העונה חתוכים קוביות
1 כף סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כפות ליקר קירסאו תפוזים
50 גרם אטריות קדאיף
30 גרם חמאה או מחמאה (אם רוצים פרווה)
1 כף אבקת סוכר
1 תבנית אלומיניום חד פעמי בקוטר 8 ס"מ

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם האטריות והאבקת סוכר.
מכניסים את אטריות הקדאיף לתבנית האלומיניום ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 8 דקות, עד שהאטריות מקבלות צבע זהוב.
ממיסים את הסוכר במחבת ויוצרים קרמל.
מוספים את מיץ התפוזים והפירות למחבת החם ומבשלים כ- 2 דקות.
במרכז הצלחת מניחים את הקדאיף, עליו יוצקים את סלט הפירות.
בהגשה בוזקים את ליקר הקירסאו, ומדליקים את הליקר בזהירות רבה.

שף מאיר רוזנברג הוא ראש מגמת אמנות הבישול במכללת רימונים
צילום מאיר רוזנברג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר