מרכיבים:
בקלחת 1:
400 מ"ל חלב קוקוס
40 גרם סוכר
זסט מתפוז
בקלחת 2:
45 גרם פניני טפיוקה
1/2 ליטר קרם קוקוס/שמנת מתוקה
50 גרם סוכר
סלסת תותים:
חבילת תותים חתוכים לקוביות
1 צרור עלי בזיל חתוכים לרצועות
לטעם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מרתיחים בקלחת את חלב הקוקוס עם סוכר וזסט תפוז. מורידים מהאש ומוסיפים את פניני הטפיוקה.
מכסים וממתינים חצי שעה.
מעלים את הסיר עם הטפיוקה על אש נמוכה ומבשלים 25 דקות תוך כדי בחישה מתמדת.
מרתיחים את הקלחת השנייה ובה קרם קוקוס וסוכר.
לאחר הרתיחה מאחדים בין שתי הקלחות.
מצננים, בוזקים לכוסות ומעטרים בסלסת התותים.