סמור'ס על מקל

מתכון פרווהחומרים ל-20 שיפודים:30 יח' מרשמלו ורוד לבן100 גרם שוקולד מריר 60% 2 כפיות שמן קוקוס6 ביסקוויטים לוטוס גרוסיםאופן ההכנה:משפדים 20 יחידות מרשמלו, ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.ממיסים שוקולד ושמן קוקוס. טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים.מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית, מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.חותכים את 10 חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי, ונועצים בקצהו של כל שיפוד.בעזרת מבער (ברנר) או להבת גז או אפילו מצית, שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.צילום לירון אלמוג

מתכון פרווה

חומרים ל-20 שיפודים:

30 יח' מרשמלו ורוד לבן
100 גרם שוקולד מריר 60%
2 כפיות שמן קוקוס
6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים

אופן ההכנה:
משפדים 20 יחידות מרשמלו, ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.
ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.
טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים.
מניחים לשאריות שוקולד לטפטף.
כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית, מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.
חותכים את 10 חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי, ונועצים בקצהו של כל שיפוד.
בעזרת מבער (ברנר) או להבת גז או אפילו מצית, שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.

צילום לירון אלמוג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר