פנקייק קייצי ללא גלוטן

מצרכים לפנקייק: 1 ביצה 1 כוס מים או חלב (240 גרם/מ"ל)1/2 כוס שמן (110 גרם/120 מ"ל)שקית תערובת פנקייק בראל (400 גרם) לציפוי בשיטת "עשה זאת בעצמך": מייפל או סירופ שוקולדשוקולד צ'יפס, סוכריות קישוט לעוגה, או כל רעיון צבעוני ויצירתי נוסףבננות חתוכות, תפוחי עץ חתוכים לקוביות, ענבים, מלון, ושאר פירות העונהמכל קצפת מתוקה מוכן לשימושאופן ההכנה:להוסיף את כל הנוזלים לקערה ולערבב קלות.להוסיף את תוכן השקית ולערבב היטב באמצעות מטרפה עד קבלת מרקם הומוגני.לתת לבלילה לנוח כ-10 דקות.לטגן מנות פנקייק אישיות במחבת טפלון משומנת קלות ומחוממת לחום בינוני עד נמוך.הגשה:צלחת עם הפנקייקים מכוסה, כדי שלא יתייבשו. צלחת ועליה פירות חתוכים (לסדר בצורת פרצוף מחייך).לקשט עם בקבוקי הרטבים ומכל הקצפת.

מצרכים לפנקייק:
1 ביצה
1 כוס מים או חלב (240 גרם/מ"ל)
1/2 כוס שמן (110 גרם/120 מ"ל)
שקית תערובת פנקייק בראל (400 גרם)

לציפוי בשיטת "עשה זאת בעצמך":
מייפל או סירופ שוקולד
שוקולד צ'יפס, סוכריות קישוט לעוגה, או כל רעיון צבעוני ויצירתי נוסף
בננות חתוכות, תפוחי עץ חתוכים לקוביות, ענבים, מלון, ושאר פירות העונה
מכל קצפת מתוקה מוכן לשימוש

אופן ההכנה:
להוסיף את כל הנוזלים לקערה ולערבב קלות.
להוסיף את תוכן השקית ולערבב היטב באמצעות מטרפה עד קבלת מרקם הומוגני.
לתת לבלילה לנוח כ-10 דקות.
לטגן מנות פנקייק אישיות במחבת טפלון משומנת קלות ומחוממת לחום בינוני עד נמוך.

הגשה:
צלחת עם הפנקייקים מכוסה, כדי שלא יתייבשו.
צלחת ועליה פירות חתוכים (לסדר בצורת פרצוף מחייך).
לקשט עם בקבוקי הרטבים ומכל הקצפת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר