מרק לימונית קר מוגש בליווי סורבה פסיפלורה

חומרים למרק:3 כוסות חלב קוקוס מתוק1 – 2 כפיות של ג'ינג'ר קצוץ1 לימונית1 שעועית בטעם וניל – חתוךאופן ההכנה:להביא את כל החומרים לרתיחה למשך דקה, לקרר למשך שעתיים.יש לסנן ולהניח במקרר. להגיש עם פסיפלורה או סורבט לימון.צורת הגשה נוספת למרק היא בליווי פירות טרופיים או פירות יער.לימונית:לתבלין הזה יש ניחוח וטעם של פרי הדר.יש להוריד את הבסיס ולקלף את השכבות העליונות של הלימונית, ולקצוץ דק.יש לטחון את הפנים הלבן של הלימון.למריחה ולסלט יש להשתמש בחלק הלבן של הלימונית שנמצא בדיוק מעל השורש. את העלה עצמו יש לשטוף היטב. בעזרת גב הסכין יש לקווקו על גב הלימונית, להוסיף לקרי ולמרק בזמן הרתיחה.להוציא לפני ההגשה.ג'ינג'ר:לשורש יש טעם חריף במיוחד, לכן יש להשתמש אך ורק בשורש טרי, תבלין זה ידוע כתבלין הכרחי במטבח האסיאני.יש לחפש שורשים קשים ללא קמטים, ולקלף את העור החום לפני שימוש.לא ניתן להחליף ג'ינג'ר יבש גרוס בג'ינג'ר טחון.

חומרים למרק:
3 כוסות חלב קוקוס מתוק
1 – 2 כפיות של ג'ינג'ר קצוץ
1 לימונית
1 שעועית בטעם וניל – חתוך

אופן ההכנה:
להביא את כל החומרים לרתיחה למשך דקה, לקרר למשך שעתיים.
יש לסנן ולהניח במקרר.
להגיש עם פסיפלורה או סורבט לימון.
צורת הגשה נוספת למרק היא בליווי פירות טרופיים או פירות יער.

לימונית:
לתבלין הזה יש ניחוח וטעם של פרי הדר.
יש להוריד את הבסיס ולקלף את השכבות העליונות של הלימונית, ולקצוץ דק.
יש לטחון את הפנים הלבן של הלימון.
למריחה ולסלט יש להשתמש בחלק הלבן של הלימונית שנמצא בדיוק מעל השורש.
את העלה עצמו יש לשטוף היטב. בעזרת גב הסכין יש לקווקו על גב הלימונית, להוסיף לקרי ולמרק בזמן הרתיחה.
להוציא לפני ההגשה.

ג'ינג'ר:
לשורש יש טעם חריף במיוחד, לכן יש להשתמש אך ורק בשורש טרי, תבלין זה ידוע כתבלין הכרחי במטבח האסיאני.
יש לחפש שורשים קשים ללא קמטים, ולקלף את העור החום לפני שימוש.
לא ניתן להחליף ג'ינג'ר יבש גרוס בג'ינג'ר טחון.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר