חומרים
160 מ"ל מים
60 גר' דבש
מעט מיץ לימון
40 גרם סוכר חום
400 גרם שיבולת שועל (קואקר) עבה
30 גרם אגוזי לוז
30 גרם שקדים טבעיים מרוסקים
35 גרם אננס
20 גרם צימוקים כהים
אופן הכנה
מרתיחים מים, דבש, מיץ לימון וסוכר חום, ומערבבים את הסירופ שנוצר עם שיבולת השועל, אגוזי לוז ושקדים.
אופים ב- 180 מעלות למשך 30 דקות.
לאחר מכן מוספים את שאר הפירות היבשים הקצוצים (ניתן לגוון גם בפירות אחרים).
מומלץ להגיש עם ופירות העונה, טריים וחתוכים.