מחית פארסניפ ואגסים

מצרכים:8 פארסניפ קטנים קלופים, חתוכים לקוביות 8 אגסים קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות 1 ליטר מים חצי ק"ג סוכר מקל קינמון 1 כוכב אניס 1 לימון גראס 10 פלפל שחור מיץ מחצי לימון אופן ההכנה:מכניסים את כל המרכיבים לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד להתרככות. מרסקים את הפארסניפ ואת האגסים בבלנדר יחד עם מעט מהנוזלים, עד לקבלת מחית רכה. מסננים את התערובת ושומרים אותה במקרר. אפשר להגיש כמצע לכדור סורבה או כמצע למוס פארסניפ.

מצרכים:
8 פארסניפ קטנים קלופים, חתוכים לקוביות
8 אגסים קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות
1 ליטר מים
חצי ק"ג סוכר
מקל קינמון
1 כוכב אניס
1 לימון גראס
10 פלפל שחור
מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד להתרככות. מרסקים את הפארסניפ ואת האגסים בבלנדר יחד עם מעט מהנוזלים, עד לקבלת מחית רכה. מסננים את התערובת
ושומרים אותה במקרר. אפשר להגיש כמצע לכדור סורבה או כמצע למוס פארסניפ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר