מרק מנגו
500 ג"ר מנגו טרי חתוך לקוביות
100 ג"ר סירופ סוכר
200 סמ"ק מים
לטחון הכל יחד בבבלנדר לסנן ולקרר.
פנקוטת קוקוס
500 מ"ל חלב
250 מ"ל שמנת
100 מ"ל סוכר
250 ג"ר מחית קוקוס
50 ג"ר קוקוס יבש
25 ג"ר ג'לטין
לפתוח את הג'לטין במעט מים קרים ולהניח בצד.להרתיח חלב סוכר שמנת מחית קוקוס וקוקוס יבש יחד
לאחר הרתיחה להוריד מהאש להוסיף את הג'לטין לערבב היטב ולהניח בצד לצינון.לאחר שהמסה התקררה מעט
לסנן היטב (לסחוט את הקוקוס היבש שם נמצא כל הטעם) ולצקת לכוסות חד פעמיות קטנות או פורמת סיליקון. ולהקפיא לכמה שעות.
בנית המנה
בצלחת עמוקה לצקת מרק מנגו ולהניח שני "עיגולי" פנקוטת קוקוס (ניתן לקשט במעט פירות חתוכים לקוביות כמו מלון אננס והוסיף פירות אדומים כמו פטל ואוכמניות)