מוס פסיפלורה

המצרכים1 גביע (250 מ"ל) מחית פסיפלורה2 גביעי יוגורט טבעי1 כוס סוכר1 מיכל שמנת מתוקה3 חלבונים1 ג'לי ללא צבע וטעםאופן ההכנהמערבבים את הג'לי עם מחית הפסיפלורה, מוסיפים יוגורט תוך כדי ערבוב. מקציפים שמנת מתוקה. בקערה נפרדת מקציפים חלבונים וכוס סוכר לקציפה קשה.מקפלים את השמנת המוקצפת לתערובת הפסיפלורה. מוסיפים בעדינות את קציפת החלבונים בתנועת קיפול.שומרים בהקפאה עד להגשה.‏

המצרכים
1 גביע (250 מ"ל) מחית פסיפלורה
2 גביעי יוגורט טבעי
1 כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
3 חלבונים
1 ג'לי ללא צבע וטעם

אופן ההכנה
מערבבים את הג'לי עם מחית הפסיפלורה, מוסיפים יוגורט תוך כדי ערבוב. מקציפים שמנת מתוקה.

בקערה נפרדת מקציפים חלבונים וכוס סוכר לקציפה קשה.

מקפלים את השמנת המוקצפת לתערובת הפסיפלורה. מוסיפים בעדינות את קציפת החלבונים בתנועת קיפול.

שומרים בהקפאה עד להגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר