סורבה אשכולית אדומה וקמפרי

הערה: מומלץ להכין יום קודם300 מ"ל מיץ אשכולית אדומה 300 גרם אבקת סוכרמיץ מלימון אחד30 מ"ל קמפרי1 חלבון מוקצףאופן ההכנה1. מרתיחים את האשכוליות והסוכר ומצננים. מוסיפים את הלימון והקמפרי, מקפלים את החלבון ומקפיאים ל-12 שעות לפחות. 2. 4 שעות לפני ההגשה מעבירים במג'ימיקס ומקפיאים שוב. 3. בהגשה לגרד מעט קליפת לימון ועלה נענע.

הערה: מומלץ להכין יום קודם

300 מ"ל מיץ אשכולית אדומה
300 גרם אבקת סוכר
מיץ מלימון אחד
30 מ"ל קמפרי
1 חלבון מוקצף

אופן ההכנה
1. מרתיחים את האשכוליות והסוכר ומצננים. מוסיפים את הלימון והקמפרי, מקפלים את החלבון ומקפיאים ל-12 שעות לפחות.

2. 4 שעות לפני ההגשה מעבירים במג'ימיקס ומקפיאים שוב.

3. בהגשה לגרד מעט קליפת לימון ועלה נענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר