פרפה דבש וקינמון ברוטב שוקולד

המצרכים:50 גרם ריצ' לבישול (1/4 כוס)1 יח' ריצ' להכנת קצפת60 גרם סוכר (1/4 כוס + כף)50 גרם מים (1/4 כוס)מקל קינמון5 חלמונים15 גרם דבש (1 כף)אופן ההכנה:1. מרתיחים את המים, הסוכר ומקל הקינמון.2. מוסיפים תוך כדי בחישה 5 חלמונים ומקציפים.3. מקציפים ריצ' להכנת קצפת יחד עם 15 גרם דבש.4. מקפלים את תערובת החלמונים פנימה, ממלאים תבניות (אישיות או מאורכות 10/30 ס"מ חד פעמיות ) ומעבירים למקפיא עד להגשה (להקפיא לפחות 3 שעות).רוטב שוקולד:המצרכים:1 יחידה ריצ' להכנת קצפת100 גרם שוקולד מריראופן ההכנה:1. ממיסים יחד על גבי אמבט מים (סיר כפול) עד לקבלת תערובת חלקה.2. מוסיפים חלבון ביצה אחד וכף ברנדי (רשות).הרכבת המנה:1. מוציאים את הפרפה מהמקפיא.2. משחררים מהתבנית (אם בתבנית מאורכת, אז פורסים בעזרת סכין חמה).3. יוצקים רוטב שוקולד על המנה ומגישים מיד.הצעות לקישוט: ניתן לעטר את המנה עם שוקולד מגורר, עלי נענע ופירות העונה.

המצרכים:
50 גרם ריצ' לבישול (1/4 כוס)
1 יח' ריצ' להכנת קצפת
60 גרם סוכר (1/4 כוס + כף)
50 גרם מים (1/4 כוס)
מקל קינמון
5 חלמונים
15 גרם דבש (1 כף)

אופן ההכנה:
1. מרתיחים את המים, הסוכר ומקל הקינמון.
2. מוסיפים תוך כדי בחישה 5 חלמונים ומקציפים.
3. מקציפים ריצ' להכנת קצפת יחד עם 15 גרם דבש.
4. מקפלים את תערובת החלמונים פנימה, ממלאים תבניות (אישיות או מאורכות 10/30 ס"מ חד פעמיות ) ומעבירים למקפיא עד להגשה (להקפיא לפחות 3 שעות).

רוטב שוקולד:
המצרכים:
1 יחידה ריצ' להכנת קצפת
100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
1. ממיסים יחד על גבי אמבט מים (סיר כפול) עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מוסיפים חלבון ביצה אחד וכף ברנדי (רשות).

הרכבת המנה:
1. מוציאים את הפרפה מהמקפיא.
2. משחררים מהתבנית (אם בתבנית מאורכת, אז פורסים בעזרת סכין חמה).
3. יוצקים רוטב שוקולד על המנה ומגישים מיד.

הצעות לקישוט:
ניתן לעטר את המנה עם שוקולד מגורר, עלי נענע ופירות העונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר