קרם ברולה בניחוח וניל וג'ינג'ר

מרכיבים8 חלמוניםחצי ליטר שמנת מתוקה 42 אחוזחצי ליטר חלב50 גרם סוכר1 מקל ונילכף ג'ינג'ר מגורדאופן הכנהמחממים תנור ל- 100 מעלות. מרתיחים את החלב עם הג'ינג'ר ומקל הווניל. בקערת נירוסטה (בזמן שהחלב רותח) מערבבים את החלמונים והסוכר. מוסיפים בהדרגה את החלב הרותח תוך כדי השוואת טמפרטורות.מסננים את השמנת ומוזגים לכלים חסיני חום. אופים בתנור כשעה או עד התייצבות וזיגוג השכבה העליונה.

מרכיבים
8 חלמונים
חצי ליטר שמנת מתוקה 42 אחוז
חצי ליטר חלב
50 גרם סוכר
1 מקל וניל
כף ג'ינג'ר מגורד

אופן הכנה
מחממים תנור ל- 100 מעלות. מרתיחים את החלב עם הג'ינג'ר ומקל הווניל. בקערת נירוסטה (בזמן שהחלב רותח) מערבבים את החלמונים והסוכר.

מוסיפים בהדרגה את החלב הרותח תוך כדי השוואת טמפרטורות.

מסננים את השמנת ומוזגים לכלים חסיני חום. אופים בתנור כשעה או עד התייצבות וזיגוג השכבה העליונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר