גלילי בלינצ'ס במילוי קרם ורדרד של קצפת עם מלית אוכמניות – מעדן צבעוני וטעים.
זמן הכנה: חצי שעה
6-8 מנות
לבלילה
כוס וחצי משקה סויה תנובה בטעם טבעי
שלושת רבעי כוס קמח
3 ביצים
2 כפות שמן
חצי כפית מלח
כפית סוכר
מעט שמן לטיגון.
למילוי
מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
חבילה קטנה אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
חבילת מלית אוכמניות (400 גר').
להכנת הבלינצ'ס
מערבבים בבלנדר, מיקסר או ביד במטרפה את כל חומרי הבלילה.
מחממים מחבת טפלון ומשמנים קלות.
יוצקים כרבע כוס בלילה למחבת ובתנועה סיבובית מזיזים את המחבת עד שכל התחתית תהיה מצופה בשכבה דקיקה.
מטגנים 2-3 דקות עד שמזהיב והופכים בעזרת מרית לצד שני.
כך מכינים את כל הבלינצ'ס.
להכנת המילוי
מקציפים את הקצפת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
מערבבים עם מלית האוכמניות וממלאים את הבלינצ'ס – 2 כפות בכל עלה.
מגלגלים לגלילות נאות, מסדרים על צלחת עם פירות העונה ומגישים.