שיפודי פירות בסירופ

החומרים6 עיגולי אננס משומר3 אפרסקים3 בננותשיפודי עץסירופ6 כפות דבש60 גרם חמאה מומסת3 כפות ברנדי3 כפות סוכרגלידה ונילאופן ההכנהמשרים את השיפודים במים קרים. חותכים את האננס, אפרסק והבננה לחתיכות בגודל נגיסה ומשחילים על השיפוד. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הפירות ומברישים מכל הצדדים. מניחים לעמוד כשעה. מחממים בתנור את הגריל ומניחים את השיפודים בו למשך 5 דקות. בזמן הצלייה יש להבריש מדי פעם בסירופ.לפני ההגשה מניחים על צלחת ומזליפים מעט מהסירופ. מניחים שני כדורי גלידת וניל.

החומרים
6 עיגולי אננס משומר
3 אפרסקים
3 בננות
שיפודי עץ

סירופ
6 כפות דבש
60 גרם חמאה מומסת
3 כפות ברנדי
3 כפות סוכר
גלידה וניל

אופן ההכנה
משרים את השיפודים במים קרים. חותכים את האננס, אפרסק והבננה לחתיכות בגודל נגיסה ומשחילים על השיפוד.

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הפירות ומברישים מכל הצדדים. מניחים לעמוד כשעה.

מחממים בתנור את הגריל ומניחים את השיפודים בו למשך 5 דקות. בזמן הצלייה יש להבריש מדי פעם בסירופ.

לפני ההגשה מניחים על צלחת ומזליפים מעט מהסירופ. מניחים שני כדורי גלידת וניל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר