החומרים
6 עיגולי אננס משומר
3 אפרסקים
3 בננות
שיפודי עץ
סירופ
6 כפות דבש
60 גרם חמאה מומסת
3 כפות ברנדי
3 כפות סוכר
גלידה וניל
אופן ההכנה
משרים את השיפודים במים קרים. חותכים את האננס, אפרסק והבננה לחתיכות בגודל נגיסה ומשחילים על השיפוד.
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הפירות ומברישים מכל הצדדים. מניחים לעמוד כשעה.
מחממים בתנור את הגריל ומניחים את השיפודים בו למשך 5 דקות. בזמן הצלייה יש להבריש מדי פעם בסירופ.
לפני ההגשה מניחים על צלחת ומזליפים מעט מהסירופ. מניחים שני כדורי גלידת וניל.