פינקוטה דבש ברוטב רימונים

חומרים ל-10 מנות חגיגיות1 ליטר שמנת (4 מיכלי שמנת מתוקה)שליש קליפה מלימון שלם4 פולי קפה מרוסקים רבע כוס דבש8 גרם ג'לטין (אבקת ג'לטין) אופן ההכנהמבשלים את כל החומרים (פרט לג'לטין) בסיר קטן בחום נמוך, במשך 45 דקות.ומסננים את הבלילה עד שתהיה חלקה.ממיסים ג'לטין עם מעט מים חמים ומוסיפים לתערובת, תוך כדי ערבוב מתמיד.מעבירים לכלים אישיים (גביעים או כוסות חד-פעמיים) ומצננים.חומרים לרוטב2 כוסות רכז רימונים או גרנדין1 כוס יין אדום שלושת רבעי כוס סוכר1 כוס גרגירי רימונים2 כפות קורנפלור מדוללות בחצי מכוס הייןאופן ההכנהמבשלים בסיר קטן את רכז הרימונים, הסוכר ומחצית מכמות היין עד לרתיחה.מסירים מהאש, מוסיפים את הגרגרים, קושרים בבלילת הקורנפלור ומצננים.להגשההופכים את הפנקוטה לתוך כוס מרטיני ושופכים מעל מעט רוטב.

חומרים ל-10 מנות חגיגיות
1 ליטר שמנת (4 מיכלי שמנת מתוקה)
שליש קליפה מלימון שלם
4 פולי קפה מרוסקים
רבע כוס דבש
8 גרם ג'לטין (אבקת ג'לטין)

אופן ההכנה
מבשלים את כל החומרים (פרט לג'לטין) בסיר קטן בחום נמוך, במשך 45 דקות.

ומסננים את הבלילה עד שתהיה חלקה.

ממיסים ג'לטין עם מעט מים חמים ומוסיפים לתערובת, תוך כדי ערבוב מתמיד.

מעבירים לכלים אישיים (גביעים או כוסות חד-פעמיים) ומצננים.

חומרים לרוטב
2 כוסות רכז רימונים או גרנדין

1 כוס יין אדום

שלושת רבעי כוס סוכר

1 כוס גרגירי רימונים

2 כפות קורנפלור מדוללות בחצי מכוס היין

אופן ההכנה
מבשלים בסיר קטן את רכז הרימונים, הסוכר ומחצית מכמות היין עד לרתיחה.

מסירים מהאש, מוסיפים את הגרגרים, קושרים בבלילת הקורנפלור ומצננים.

להגשה
הופכים את הפנקוטה לתוך כוס מרטיני ושופכים מעל מעט רוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר