מרכיבים
170 גרם שוקולד בלגי מריר
50 מ"ל ברנדי או וויסקי
60 גרם חמאה
225 גרם שמנת מתוקה
4 חלמון
4 חלבון
רבע כפית קינמון
קמצוץ מוסקט
אופן הכנה
בסיר כפול על מים להמיס שוקולד וחמאה.
במיקסר להקציף חלמון לקצף תפוח ובהיר. להוסיף שוקולד מומס, ויסקי ותבלינים.
להקציף שמנת מתוקה לקצף יציב.
לקפל לתוך תערובת השוקולד והחלמונים.
בקערת מיקסר נקייה להקציף חלבון ולקצף יציב ולקפל לתערובת.
לצקת לקערת הגשה ולקרר כמה שעות.