אומבו

הגרסה של OM לקרמבו מוקה על קראנץ' חמאת בוטנים ושוקולד לבןרכיבים75 גרם קורנפלקס שבור בפטיש75 גרם שוקולד לבן מומס. 55גרם חמאת בוטנים חלקה.100 גרם חלבונים.160 גרם סוכר.5 גרם אבקת ג'לטין.2 כפיות קפה נמס מהול במעט מיםשוקולד מריר מומס (לציפוי)אופן הכנה1. מערבבים בקערה את הקורנפלקס, חמאת הבוטנים והשוקולד הלבן המומס. 2. משטחים היטב בתוך רינג בקוטר ארבעה עד חמישה סנטימטרים ומצננים במקרר למשך מספר שעות. 3. מניחים את קערת המיקסר עם החלבונים והסוכר מעל סיר ובו מים רותחים ומערבבים היטב ביד במשך כשתי דקות. 4. מעבירים למיקסר ומקציפים לקצף יציב. 5. משרים את אבקת הג'לטין בשלוש כפות מים קרים למשך כמה דקות. 6. מוסיפים את הג'לטין לקצף בהדרגה. 7. מוסיפים את הקפה לקצף בהדרגה. 8. מזלפים את הקצף על תחתיות הקרמבו ומקפיאים בקופסה אטומה.

הגרסה של OM לקרמבו מוקה על קראנץ' חמאת בוטנים ושוקולד לבן

רכיבים
75 גרם קורנפלקס שבור בפטיש
75 גרם שוקולד לבן מומס.
55גרם חמאת בוטנים חלקה.
100 גרם חלבונים.
160 גרם סוכר.
5 גרם אבקת ג'לטין.
2 כפיות קפה נמס מהול במעט מים
שוקולד מריר מומס (לציפוי)

אופן הכנה
1. מערבבים בקערה את הקורנפלקס, חמאת הבוטנים והשוקולד הלבן המומס.

2. משטחים היטב בתוך רינג בקוטר ארבעה עד חמישה סנטימטרים ומצננים במקרר למשך מספר שעות.

3. מניחים את קערת המיקסר עם החלבונים והסוכר מעל סיר ובו מים רותחים ומערבבים היטב ביד במשך כשתי דקות.

4. מעבירים למיקסר ומקציפים לקצף יציב.

5. משרים את אבקת הג'לטין בשלוש כפות מים קרים למשך כמה דקות.

6. מוסיפים את הג'לטין לקצף בהדרגה.

7. מוסיפים את הקפה לקצף בהדרגה.

8. מזלפים את הקצף על תחתיות הקרמבו ומקפיאים בקופסה אטומה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר