אגסים אדומים

החומרים200 מ"ל תה רויבוס8 אגסים200 מ"ל יין אדום200 מ"ל יין מתוק80 גרם סוכר (100 מ"ל)2 מקלות קינמוןקליפת לימוןטיפות אחדות של צבע מאכל אדום (לשיקולכם)אופן ההכנה1. שים את כל הרכיבים פרט לאגסים ולצבעי המאכל במחבת. חמםם במחבת עד אשר יתמוסס כל הסוכר, הרתח 5 דקות והנח להצטנן מעט.2. הוסף צבע מאכל במידה שנדרש, קלף בזהירות את האגסים אך אל תסיר את הגבעולים, חתוך והסר פרוסה דקה מבסיס כל אגס, כך שניתן יהיה להציב אותם זקופים.3. הצב את האגסים בתוך הסירופ וצוק סירופ גם מעליהם.4. כסה במכסה והוסף לחמם על אש קטנה למשך 20 דקות עד שיתרככו האגסים אך עדיין ישארו מוצקים, צנן, סנן את האגסים (שמור את נוזל הסירופ) והנח את האגסים על טס ההגשה.5. הרתח את הסירופ שנותר במחבת עד שיתעבה ויצטמצם. הוסף סוכר במידה שנדרש.6. הנח להצטנן מעט ואז מזוג את הסירופ המעובה על האגסים.7. הגש את האגסים כשהם חמים או קרים בליווי שביבי שקדים קלופים וקלויים מפוזרים מעליהם.

החומרים
200 מ"ל תה רויבוס
8 אגסים
200 מ"ל יין אדום
200 מ"ל יין מתוק
80 גרם סוכר (100 מ"ל)
2 מקלות קינמון
קליפת לימון
טיפות אחדות של צבע מאכל אדום (לשיקולכם)

אופן ההכנה
1. שים את כל הרכיבים פרט לאגסים ולצבעי המאכל במחבת. חמםם במחבת עד אשר יתמוסס כל הסוכר, הרתח 5 דקות והנח להצטנן מעט.

2. הוסף צבע מאכל במידה שנדרש, קלף בזהירות את האגסים אך אל תסיר את הגבעולים, חתוך והסר פרוסה דקה מבסיס כל אגס, כך שניתן יהיה להציב אותם זקופים.

3. הצב את האגסים בתוך הסירופ וצוק סירופ גם מעליהם.

4. כסה במכסה והוסף לחמם על אש קטנה למשך 20 דקות עד שיתרככו האגסים אך עדיין ישארו מוצקים, צנן, סנן את האגסים (שמור את נוזל הסירופ) והנח את האגסים על טס ההגשה.

5. הרתח את הסירופ שנותר במחבת עד שיתעבה ויצטמצם. הוסף סוכר במידה שנדרש.

6. הנח להצטנן מעט ואז מזוג את הסירופ המעובה על האגסים.

7. הגש את האגסים כשהם חמים או קרים בליווי שביבי שקדים קלופים וקלויים מפוזרים מעליהם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר