קדאיף תותים ופירות יער

חומרים ל-4 אנשים200 גרם איטריות קדאיף250 סמ"ק מיכל שמנת מתוקה או תחליף2 כפות סוכרסלסלת תותים שטופים וחתוכים לרבעים500 גרם פטל שחור קפוא350 גרם סוכרמעט מים2 כפות קונפלור להסמכה הוראות הכנהמחממים תנור ל-160 מעלות על תבנית עם נייר אפיה מסדרים את האיטריות הקדאיף בכל צורה שאנו רוציםמכניסים לתנור עד שהאיטריות הופכות לזהובות.רוטב פטל שחורבסיר שמים את הסוכר מכסים במים מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפטל מביאים לרתיחה שנית ומסמיכים עם קונפלור מעורבב במים מורידים מהאש למקרר.אופן הרכבת המנהמקציפים את השמנת עם 2 כפות סוכר. מניחים על איטריות הקדאיף.מסדרים את הקצפת ואת התותים ויוצקים מהרוטב.מקשטים באבקת סוכר ובעלי נענע.

חומרים ל-4 אנשים
200 גרם איטריות קדאיף
250 סמ"ק מיכל שמנת מתוקה או תחליף
2 כפות סוכר
סלסלת תותים שטופים וחתוכים לרבעים
500 גרם פטל שחור קפוא
350 גרם סוכר
מעט מים
2 כפות קונפלור להסמכה

הוראות הכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות
על תבנית עם נייר אפיה מסדרים את האיטריות הקדאיף בכל צורה שאנו רוצים
מכניסים לתנור עד שהאיטריות הופכות לזהובות.

רוטב פטל שחור
בסיר שמים את הסוכר מכסים במים מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפטל מביאים לרתיחה שנית ומסמיכים עם קונפלור מעורבב במים מורידים מהאש למקרר.

אופן הרכבת המנה
מקציפים את השמנת עם 2 כפות סוכר. מניחים על איטריות הקדאיף.

מסדרים את הקצפת ואת התותים ויוצקים מהרוטב.

מקשטים באבקת סוכר ובעלי נענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר