חומרים
200 גרם גבינת עיזים קשה
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
150 גרם שוקולד מריר או חלב
אופן ההכנה
מערבבים את גבינת העיזים והפרמזן לבצק גבינה יציב
בידיים לחות קורצים עיגולים
מניחים את העיגולים על מגש במקרר להתקרר
בינתיים ממיסים השוקולד. הדרך המומלצת היא בשיטה של בן מרי, כלומר סיר בתוך סיר עם מים על הגז
יש לערבב את השוקולד טוב טוב בזמן שהוא על הגז, וכאשר הוא 90 אחוז מומס יש להוריד מהגז ולהמשיך לערבב על השיש.
מוצאים את כדורי הגבינה מהמקרר ובעזרת מזלג וטובלים אותם בשוקולד המומס ומניחים על נייר פרגמנט, כדי שהשוקולד יתקשה.
ניתן להכניס למקרר כדי לזרז את תהליך ההתקשות של השוקולד.
מגישים קר.
גיוונים אפשריים: 50 גרם אגוזי לוז מרוסקים גס