חטיפי גבינות ושוקולד

חומרים200 גרם גבינת עיזים קשה50 גרם גבינת פרמזן מגוררת150 גרם שוקולד מריר או חלבאופן ההכנהמערבבים את גבינת העיזים והפרמזן לבצק גבינה יציבבידיים לחות קורצים עיגולים מניחים את העיגולים על מגש במקרר להתקררבינתיים ממיסים השוקולד. הדרך המומלצת היא בשיטה של בן מרי, כלומר סיר בתוך סיר עם מים על הגזיש לערבב את השוקולד טוב טוב בזמן שהוא על הגז, וכאשר הוא 90 אחוז מומס יש להוריד מהגז ולהמשיך לערבב על השיש.מוצאים את כדורי הגבינה מהמקרר ובעזרת מזלג וטובלים אותם בשוקולד המומס ומניחים על נייר פרגמנט, כדי שהשוקולד יתקשה.ניתן להכניס למקרר כדי לזרז את תהליך ההתקשות של השוקולד.מגישים קר.גיוונים אפשריים: 50 גרם אגוזי לוז מרוסקים גס

חומרים
200 גרם גבינת עיזים קשה
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
150 גרם שוקולד מריר או חלב

אופן ההכנה
מערבבים את גבינת העיזים והפרמזן לבצק גבינה יציב

בידיים לחות קורצים עיגולים

מניחים את העיגולים על מגש במקרר להתקרר

בינתיים ממיסים השוקולד. הדרך המומלצת היא בשיטה של בן מרי, כלומר סיר בתוך סיר עם מים על הגז

יש לערבב את השוקולד טוב טוב בזמן שהוא על הגז, וכאשר הוא 90 אחוז מומס יש להוריד מהגז ולהמשיך לערבב על השיש.

מוצאים את כדורי הגבינה מהמקרר ובעזרת מזלג וטובלים אותם בשוקולד המומס ומניחים על נייר פרגמנט, כדי שהשוקולד יתקשה.
ניתן להכניס למקרר כדי לזרז את תהליך ההתקשות של השוקולד.

מגישים קר.

גיוונים אפשריים: 50 גרם אגוזי לוז מרוסקים גס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר