גספאצ'ו דובדבנים

לשלושה סועדים מרכיבים1 כוס דובדבנים מגולענים50 מ"ל ליקר דובדבנים (שרי הרינג)50 מ"ל שמנת מתוקה50 מ"ל וודקהנענע קצוצהאופן הכנהטוחנים את כל המרכיבים (למעט הנענע) בבלנדר. מעבירים לכלי ושומרים בקירור לפחות 3 שעות. בכוסות שוט מניחים מעט קרח כתוש, יוצקים מהגספאצ'ו ומעטרים עם נענע קצוצה.

לשלושה סועדים

מרכיבים
1 כוס דובדבנים מגולענים
50 מ"ל ליקר דובדבנים (שרי הרינג)
50 מ"ל שמנת מתוקה
50 מ"ל וודקה
נענע קצוצה

אופן הכנה
טוחנים את כל המרכיבים (למעט הנענע) בבלנדר.

מעבירים לכלי ושומרים בקירור לפחות 3 שעות.

בכוסות שוט מניחים מעט קרח כתוש, יוצקים מהגספאצ'ו ומעטרים עם נענע קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר