קרם מסקרפונה ודובדבנים

לארבעה סועדים מרכיבים250 גרם גבינת מסקרפונה250 מ"ל שמנת מתוקה 3 כפות אבקת סוכרגרידת תפוז מרבע תפוז (רק מהקליפה החיצונית)1 מקל וניל טרי6 דובדבנים שלמים16 דובדבנים חצויים ומגולעניםאופן הכנהמקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה ושומרים במקרר. בקערת נירוסטה מניחים את המסקרפונה, אבקת הסוכר, גרידת התפוז וגרגירי מקל הווניל. מערבבים לתערובת חלקה ושומרים במקרר. לאחר חצי שעה מקפלים בעדינות לתערובת המסקרפונה את הדובדבנים החצויים והשמנת המתוקה המוקצפת. מערבבים הכול יחד בעדינות ומחלקים בכוסות הגשה. מקשטים בדובדבנים השלמים, מכסים בניילון נצמד, ומקררים שוב כ- 4 שעות במקרר לפני הגשה.

לארבעה סועדים

מרכיבים
250 גרם גבינת מסקרפונה
250 מ"ל שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
גרידת תפוז מרבע תפוז (רק מהקליפה החיצונית)
1 מקל וניל טרי
6 דובדבנים שלמים
16 דובדבנים חצויים ומגולענים

אופן הכנה
מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה ושומרים במקרר.

בקערת נירוסטה מניחים את המסקרפונה, אבקת הסוכר, גרידת התפוז וגרגירי מקל הווניל.

מערבבים לתערובת חלקה ושומרים במקרר.

לאחר חצי שעה מקפלים בעדינות לתערובת המסקרפונה את הדובדבנים החצויים והשמנת המתוקה המוקצפת. מערבבים הכול יחד בעדינות ומחלקים בכוסות הגשה.

מקשטים בדובדבנים השלמים, מכסים בניילון נצמד, ומקררים שוב כ- 4 שעות במקרר לפני הגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר