סורבה וגלידה ממרכיבים טבעיים

סורבה פירות יער חומרים:500 גרם פירות יער3 כפות סוכר חוםכפית תמצית וניל3 כפות יין ½ כוס מיםלעיטור:כוס יוגורט כפית סוכר חום½ כפית תמצית וניל ההכנה: מרסקים בממחה את כל המרכיבים.מקציפים במיקסר במשך 5 דקות את התערובת ומכניסים לשעתיים למקפיא.מפשירים חלקית, מקציפים 5 דקות ומחזירים להקפאה של 12 שעות.לפני ההגשה מערבבים יוגורט עם סוכר ותמצית וניל ומעטרים את הצלחת.גלידת מנגו חומרים: 3 מנגו בינוניים3 כפות סוכר חוםכפית תמצית ונילכוס שמנת מתוקה להקצפהההכנה: קולפים את המנגו וחותכים לקוביות, משאירים בצד מספר קוביות לקישוט.מרסקים בממחה את הפרי עם סוכר ותמצית וניל.מקציפים את השמנת במיקסר עד לקבלת מרקם אוורירי.מערבבים את הקצפת עם תערובת הפרי ומקפיאים לפחות 12 שעות.מגישים בעיטור קוביות פרי ועלי נענע.ספרה של מירה אפרתי "טעימים מן הטבע" יצא לאור בהוצאה עצמית.מחיר הספר: 50 ש"ח.. נמכר בכל חנויות הספרים, גם המקוונות.מירה אפרתי, טל. 03-7518370, 050-8545745

סורבה פירות יער
חומרים:
500 גרם פירות יער
3 כפות סוכר חום
כפית תמצית וניל
3 כפות יין
½ כוס מים

לעיטור:
כוס יוגורט
כפית סוכר חום
½ כפית תמצית וניל

ההכנה:
מרסקים בממחה את כל המרכיבים.
מקציפים במיקסר במשך 5 דקות את התערובת ומכניסים לשעתיים למקפיא.
מפשירים חלקית, מקציפים 5 דקות ומחזירים להקפאה של 12 שעות.
לפני ההגשה מערבבים יוגורט עם סוכר ותמצית וניל ומעטרים את הצלחת.


גלידת מנגו
חומרים:
3 מנגו בינוניים
3 כפות סוכר חום
כפית תמצית וניל
כוס שמנת מתוקה להקצפה

ההכנה:
קולפים את המנגו וחותכים לקוביות, משאירים בצד מספר קוביות לקישוט.
מרסקים בממחה את הפרי עם סוכר ותמצית וניל.
מקציפים את השמנת במיקסר עד לקבלת מרקם אוורירי.
מערבבים את הקצפת עם תערובת הפרי ומקפיאים לפחות 12 שעות.
מגישים בעיטור קוביות פרי ועלי נענע.


ספרה של מירה אפרתי "טעימים מן הטבע" יצא לאור בהוצאה עצמית.
מחיר הספר: 50 ש"ח.. נמכר בכל חנויות הספרים, גם המקוונות.
מירה אפרתי, טל. 03-7518370, 050-8545745

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר