קערית אגוז קוקוס עם גלידת האגן דאז בטעם קוקוס ועוגיות מקרון בעיטור תלתלי קוקוס

לקראת ט"ו באב, האגן דאז מציעה מנת קינוח זוגית, קלה להכנה ומפתיעה בתוצאות:חוצים אגוז קוקוס לשניים ומרוקנים את הנוזלים. משתמשים במחצית האגוז כקערית הגשה.בעזרת כף גלידה, יוצרים 3 כדורים מגלידת האגן דאז בטעם קוקוס עם עוגיות מקרון, ומניחים אותם בתוך קערית אגוז הקוקוס. מוסיפים לקערית 2-3 עוגיות מקרון משובחות (ניתן להשיג בקונדיטוריות מובחרות). בעזרת קולפן, יוצרים "תלתלים" ממחצית אגוז הקוקוס הנותרת, ומעטרים את המנה.מומלץ להכין מראש ולשמור בהקפאה.

לקראת ט"ו באב, האגן דאז מציעה מנת קינוח זוגית, קלה להכנה ומפתיעה בתוצאות:

חוצים אגוז קוקוס לשניים ומרוקנים את הנוזלים. משתמשים במחצית האגוז כקערית הגשה.
בעזרת כף גלידה, יוצרים 3 כדורים מגלידת האגן דאז בטעם קוקוס עם עוגיות מקרון, ומניחים אותם בתוך קערית אגוז הקוקוס.

מוסיפים לקערית 2-3 עוגיות מקרון משובחות (ניתן להשיג בקונדיטוריות מובחרות).
בעזרת קולפן, יוצרים "תלתלים" ממחצית אגוז הקוקוס הנותרת, ומעטרים את המנה.

מומלץ להכין מראש ולשמור בהקפאה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר