מנג'רה – סופלה שוקולד

מצרכים5 ביצים 180 גרם סוכר200 גרם מרגרינה מומסת250 גרם שוקולד בלגי75 גרם קמח25 גרם קורנפלור5 גרם אבקת אפיהתמצית ונילאופן ההכנהלהמיס את השוקולד במרגרינה הקצפה עדינה של הביצים עם הסוכרלחבר את יתר המרכיבים אפייה 170 מעלות 15-20 דקות

מצרכים
5 ביצים
180 גרם סוכר
200 גרם מרגרינה מומסת
250 גרם שוקולד בלגי
75 גרם קמח
25 גרם קורנפלור
5 גרם אבקת אפיה
תמצית וניל

אופן ההכנה
להמיס את השוקולד במרגרינה

הקצפה עדינה של הביצים עם הסוכר

לחבר את יתר המרכיבים

אפייה 170 מעלות 15-20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר