גלידה תפו"א סגול עם אגוזי מלך ודובדבנים מתוקים

חומריםליטר חלב 8 חלמונים 230 גרם סוכר 1 כוס פירה של תפו"א סגול מבושל 1 כוס דובדבנים מגולענים חצי מקל וניל חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס אופן הכנהלהרתיח על האש את החלב עם המקל וניל חצוי להגיע לסף רתיחה להוריד מהאש לגרד את תוכן המקל לתוך החלב להקציף את הסוכר עם החלמונים עד לקבלת קצף תפוח, להוסיף את החלב לאט ולערבב למסה אחידה. להחזיר לאש על אש נמוכה ותוך כדי ערבוב ,להסמיך.להוריד לבן מארי קר לקרר לחלוטין לערבב יחד את פירה תפו"א עם התערובת, פשוט למזוג קצת תערובת על התפו"א לערבב עם המטיפה כך עד שתהיה מסה חלקה, לסנן ולקרר להניח במכונת גלידה לקראת הסוף שהגלידה מוכנה להוסיף אגוזים ודובדבנים

חומרים
ליטר חלב
8 חלמונים
230 גרם סוכר
1 כוס פירה של תפו"א סגול מבושל
1 כוס דובדבנים מגולענים
חצי מקל וניל
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס

אופן הכנה
להרתיח על האש את החלב עם המקל וניל חצוי להגיע לסף רתיחה להוריד מהאש לגרד את תוכן המקל לתוך החלב

להקציף את הסוכר עם החלמונים עד לקבלת קצף תפוח, להוסיף את החלב לאט ולערבב למסה אחידה.

להחזיר לאש על אש נמוכה ותוך כדי ערבוב ,להסמיך.

להוריד לבן מארי קר לקרר לחלוטין

לערבב יחד את פירה תפו"א עם התערובת, פשוט למזוג קצת תערובת על התפו"א לערבב עם המטיפה כך עד שתהיה מסה חלקה, לסנן ולקרר להניח במכונת גלידה

לקראת הסוף שהגלידה מוכנה להוסיף אגוזים ודובדבנים


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר