בליני אפרסקים לבנים ושמפניה

<קרם האפרסקים הלבניםאפרסק לבן, אדום לחיים, בשל ורך, ללא מעיכות חומות. מקורר במי קרח.1 כף גדושה של סוכר לבן.מיץ מחצי לימון רענן.גרידה צהובה מימון רענן.אופן הכנהבמגררת דקיקה לגירור פרמזאן מגררים את קליפת הלימון מעל קרש חיתוך. חופנים את הגרידה בין כפות הידיים ומשפשפים אותן זו בזו במשך דקה.מוחאים כף אל כף מעל הכיור ונפתרים ממוצקי הגרידה, לא שוטפים ולא מנגבים את כפות הידיים שקיבלו את מתנת בושם הלימונים.סוחטים את חצי הלימון לקערית, וטובלים בו את כפות הידיים.הידיים הן שמשחירות את בשרו הלבן של האפרסק, הרבה יותר משעושה זאת החמצן שבאוויר, הלימון המצפה אותן חשוב לשמירת הלובן יותר מן הלימון שבו ימעכו.מוציאים את האפרסק ממי הקרח וקורעים אותו לחצי, מסירים את הגלעין וטובלים מיד את האפרסקים בתוך קערית מיץ הלימון, מוסיפים את הסוכר ומתחילים לעשות ולמעוך את האפרסקים בין כפות הידיים. הקליפות האדומות נפרדות וצפות מעל בשר האפרסק הלבן שהפך לקרם חלק.שוטפים ידיים ומנגבים.כוס ליין ריזלינג לבן 'flute' ששהתה לפחות 10 דקות בפריזר.השמפניה המצוננת.האפרסקים המעוכים.מוציאים את הכוס מן הפריזר, מוזגים עד שלישה מקרם האפרסק.

<קרם האפרסקים הלבנים
אפרסק לבן, אדום לחיים, בשל ורך, ללא מעיכות חומות. מקורר במי קרח.
1 כף גדושה של סוכר לבן.
מיץ מחצי לימון רענן.
גרידה צהובה מימון רענן.

אופן הכנה
במגררת דקיקה לגירור פרמזאן מגררים את קליפת הלימון מעל קרש חיתוך. חופנים את הגרידה בין כפות הידיים ומשפשפים אותן זו בזו במשך דקה.

מוחאים כף אל כף מעל הכיור ונפתרים ממוצקי הגרידה, לא שוטפים ולא מנגבים את כפות הידיים שקיבלו את מתנת בושם הלימונים.

סוחטים את חצי הלימון לקערית, וטובלים בו את כפות הידיים.

הידיים הן שמשחירות את בשרו הלבן של האפרסק, הרבה יותר משעושה זאת החמצן שבאוויר, הלימון המצפה אותן חשוב לשמירת הלובן יותר מן הלימון שבו ימעכו.

מוציאים את האפרסק ממי הקרח וקורעים אותו לחצי, מסירים את הגלעין וטובלים מיד את האפרסקים בתוך קערית מיץ הלימון, מוסיפים את הסוכר ומתחילים לעשות ולמעוך את האפרסקים בין כפות הידיים.

הקליפות האדומות נפרדות וצפות מעל בשר האפרסק הלבן שהפך לקרם חלק.

שוטפים ידיים ומנגבים.

כוס ליין ריזלינג לבן 'flute' ששהתה לפחות 10 דקות בפריזר.
השמפניה המצוננת.

האפרסקים המעוכים.

מוציאים את הכוס מן הפריזר, מוזגים עד שלישה מקרם האפרסק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר