4 מנות
חומרים
50 גר קמח חיטה מלאה
40 גר סוכר דמררה
קורט מלח, רבע כפית קנמון
5 גרם אבקת אפיה
2 ביצים
1 כף שמן זית
250 מל חלב סויה
2 אגסים מקולפים פרוסים דק
אופן הכנה
לערבב כל החומרים היבשים
לערבב ביצים ושמן זית
לאחד את שתי התערובות ולהוסיף חלב סויה
לחמם תנור ל 200 מעלות
בתבנית עגולה קוטר 18-20 לסדר פרוסות האגסים
לשפוך התערובת מעל
לאפות 10 דקות ולהמשיך עוד 20 דקות בחום 180 מעלות עד שהפלאן מקבל צבע זהוב ומרקם של קרם ברולה.
לצנן ולהגיש. (ניתן להגיש קר או בטמפרטורת חדר)