פלאן אגסים לאלרגיים לחלב

4 מנותחומרים50 גר קמח חיטה מלאה40 גר סוכר דמררהקורט מלח, רבע כפית קנמון5 גרם אבקת אפיה2 ביצים1 כף שמן זית250 מל חלב סויה2 אגסים מקולפים פרוסים דק אופן הכנהלערבב כל החומרים היבשיםלערבב ביצים ושמן זיתלאחד את שתי התערובות ולהוסיף חלב סויהלחמם תנור ל 200 מעלותבתבנית עגולה קוטר 18-20 לסדר פרוסות האגסים לשפוך התערובת מעללאפות 10 דקות ולהמשיך עוד 20 דקות בחום 180 מעלות עד שהפלאן מקבל צבע זהוב ומרקם של קרם ברולה.לצנן ולהגיש. (ניתן להגיש קר או בטמפרטורת חדר)

4 מנות

חומרים
50 גר קמח חיטה מלאה
40 גר סוכר דמררה
קורט מלח, רבע כפית קנמון
5 גרם אבקת אפיה
2 ביצים
1 כף שמן זית
250 מל חלב סויה
2 אגסים מקולפים פרוסים דק

אופן הכנה
לערבב כל החומרים היבשים

לערבב ביצים ושמן זית

לאחד את שתי התערובות ולהוסיף חלב סויה

לחמם תנור ל 200 מעלות

בתבנית עגולה קוטר 18-20 לסדר פרוסות האגסים

לשפוך התערובת מעל

לאפות 10 דקות ולהמשיך עוד 20 דקות בחום 180 מעלות עד שהפלאן מקבל צבע זהוב ומרקם של קרם ברולה.

לצנן ולהגיש. (ניתן להגיש קר או בטמפרטורת חדר)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר