פנקוטה לאלרגיים לחלב

4 מנותחומרים250 מל חלב סויה250 מל שמנת צמחית לבישולכף טחינה גולמיתכפית אבקת ג'לטין טבעי3 כפות סוכר או 5 כפות סירופ מייפלכף פרחי לבנדר מיובשיםאופן הכנהלחמם בסיר חלב סויה עד לפני רתיחה.להוריד מהאש ולהוסיף כף פרחי לבנדר. לכסות ולהשאיר חצי שעה. לסנן.לערבב שאר החומרים חוץ מטחינה. להרתיח, להוריד מהאש ולהוסיף כף טחינה. לצנן מעט ולמזוג לכלי הגשה. לצנן במקרר לפחות 4 שעות. מומלץ לקשט בקונפי לימון או כל קונפי פירות .קונפי לימון2 לימונים פרוסים דק200 מל מים, 140 גר סוכרלבשל על אש נמוכה כחצי שעה, לצנן ולקשט

4 מנות

חומרים
250 מל חלב סויה
250 מל שמנת צמחית לבישול
כף טחינה גולמית
כפית אבקת ג'לטין טבעי
3 כפות סוכר או 5 כפות סירופ מייפל
כף פרחי לבנדר מיובשים

אופן הכנה
לחמם בסיר חלב סויה עד לפני רתיחה.להוריד מהאש ולהוסיף כף פרחי לבנדר. לכסות ולהשאיר חצי שעה. לסנן.

לערבב שאר החומרים חוץ מטחינה.

להרתיח, להוריד מהאש ולהוסיף כף טחינה.

לצנן מעט ולמזוג לכלי הגשה. לצנן במקרר לפחות 4 שעות.

מומלץ לקשט בקונפי לימון או כל קונפי פירות .

קונפי לימון
2 לימונים פרוסים דק
200 מל מים, 140 גר סוכר

לבשל על אש נמוכה כחצי שעה, לצנן ולקשט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר