טפיוקה מלון וליצ'י בחלב קוקוס

10 מנותחומרים100 גרם פניני טפיוקה קטניםפחית ליצ'י משומר (כולל המים בהם משומר הפרי)פחית חלב קוקוסחצי מלון טרימיץ מ- 3 למונים טרייםקערה של מים קריםאופן ההכנה1. מרתיחים שני ליטר מים ומוסיפים את הטפיוקה.2. מבשלים למשך 15-20 דקות, מסננים את הטפיוקה ומשרים במים קרים כעשר דקות ומסננים שוב.3. חותכים את המלון והליצ'י ומערבבים את הפירות והמיץ מקופסת השימורים.4. מניחים בקערה ומקררים מספר שעות.* מומלץ להכין את המנה יום מראש על מנת לייצבה

10 מנות

חומרים
100 גרם פניני טפיוקה קטנים
פחית ליצ'י משומר (כולל המים בהם משומר הפרי)
פחית חלב קוקוס
חצי מלון טרי
מיץ מ- 3 למונים טריים
קערה של מים קרים

אופן ההכנה
1. מרתיחים שני ליטר מים ומוסיפים את הטפיוקה.

2. מבשלים למשך 15-20 דקות, מסננים את הטפיוקה ומשרים במים קרים כעשר דקות ומסננים שוב.

3. חותכים את המלון והליצ'י ומערבבים את הפירות והמיץ מקופסת השימורים.

4. מניחים בקערה ומקררים מספר שעות.

* מומלץ להכין את המנה יום מראש על מנת לייצבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר