10 מנות
חומרים
100 גרם פניני טפיוקה קטנים
פחית ליצ'י משומר (כולל המים בהם משומר הפרי)
פחית חלב קוקוס
חצי מלון טרי
מיץ מ- 3 למונים טריים
קערה של מים קרים
אופן ההכנה
1. מרתיחים שני ליטר מים ומוסיפים את הטפיוקה.
2. מבשלים למשך 15-20 דקות, מסננים את הטפיוקה ומשרים במים קרים כעשר דקות ומסננים שוב.
3. חותכים את המלון והליצ'י ומערבבים את הפירות והמיץ מקופסת השימורים.
4. מניחים בקערה ומקררים מספר שעות.
* מומלץ להכין את המנה יום מראש על מנת לייצבה