ענבים בגנאש שוקולד חלב

מצרכים:ענבים סגולים או ירוקים- מופרדים או באשכול לציפוי גנאש שוקולד חלב:120 מ"ל שמנת מתוקה120 גרם שוקולד חלב קצוץ50 גרם אגוזי לוז קלופים קלויים וקצוצים גס – אופציההכנה:מחממים שמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שנמס. מוסיפים אגוזים ומערבבים. מצננים מעט את גנאש השוקולד ויוצקים אותו על הענבים, או לחילופין טובלים את אשכול הענבים בגנאש.מעבירים למקרר להתייצבות ומגישים.

מצרכים:
ענבים סגולים או ירוקים- מופרדים או באשכול

לציפוי גנאש שוקולד חלב:
120 מ"ל שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד חלב קצוץ
50 גרם אגוזי לוז קלופים קלויים וקצוצים גס – אופציה

הכנה:
מחממים שמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שנמס.
מוסיפים אגוזים ומערבבים.
מצננים מעט את גנאש השוקולד ויוצקים אותו על הענבים,
או לחילופין טובלים את אשכול הענבים בגנאש.
מעבירים למקרר להתייצבות ומגישים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר