אננס טרי עם ג'לי מוסקטו ורוטב סברס

מצרכים ל- 4 מנות:1 אננס גדול ובשל4 סברסים אדומים קלופים 100 ג' סוכר100 מ"ל מים1 בקבוק גולן מוסקטו25 גר' ג'לטין הוראות הכנה:להכנת הג'לי:מחממים 200 מ"ל מהיין, אך לא מביאים לרתיחה. יוצקים קצת מהיין החם על הג'לטין, ומערבבים עד שהג'לטין נמס. יוצקים פנימה את שאר היין החם, ומערבבים.מוסיפים פנימה את יתרת היין הקר, מערבבים היטב, ומעבירים לקערה קטנה. מקררים עד שהג'לי מתייצב לגמרי. להכנת הרוטב:מביאים את הסוכר והמים לרתיחה ומסירים מהאש. טועני את הסברסים בבלנדר ומסננים.מוסיפים להם את סירופ הסוכר ומקררים.להגשה:מקשטים את הצלחת ברוטב הסברס. חותכים את האננס לקוביות בגודל בינוני ומניחים על הרוטב. בעזרת סכין פריזיאן, מוציאים כדורים קטנים של ג'לי ומפזרים בצלחת. ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

מצרכים ל- 4 מנות:
1 אננס גדול ובשל
4 סברסים אדומים קלופים
100 ג' סוכר
100 מ"ל מים
1 בקבוק גולן מוסקטו
25 גר' ג'לטין

הוראות הכנה:
להכנת הג'לי:
מחממים 200 מ"ל מהיין, אך לא מביאים לרתיחה.
יוצקים קצת מהיין החם על הג'לטין, ומערבבים עד שהג'לטין נמס.
יוצקים פנימה את שאר היין החם, ומערבבים.
מוסיפים פנימה את יתרת היין הקר, מערבבים היטב, ומעבירים לקערה קטנה. מקררים עד שהג'לי מתייצב לגמרי.

להכנת הרוטב:
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה ומסירים מהאש.
טועני את הסברסים בבלנדר ומסננים.
מוסיפים להם את סירופ הסוכר ומקררים.

להגשה:
מקשטים את הצלחת ברוטב הסברס.
חותכים את האננס לקוביות בגודל בינוני ומניחים על הרוטב.
בעזרת סכין פריזיאן, מוציאים כדורים קטנים של ג'לי ומפזרים בצלחת.


ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר