פבלובה אפרסמונים

חומרים לתחתית הפבלובה:6 חלבונים300 גר' אבקת סוכרחומרים למילוי הפבלובה:1 ק"ג אפרסמונים בשלים מאוד300 גר' סוכר5 CC ברנדי500 CC שמנת מתוקהאופן ההכנה:להקציף את החלבונים עד קבלת קצף יציב. להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות ב-60 מעלות, כ-6 שעות עד לקבלת מרקם יציב וצבע חום. הכנת המלית לפבלובה: לקלף את האפרסמונים ולהכניס לבלנדר עם להב מתכת. לערבב עד קבלת מחית חלקה. להוסיף את הברנדי והשמנת עד קבלת מרקם של מוס. סידור בצלחת הגשה: להניח 2 כפות מוס אפרסמון, מעליו לשבור בחתיכות גסות את המרנג האפוי. לקשט בפלחי אפרסמון טרי ולהגיש.

חומרים לתחתית הפבלובה:
6 חלבונים
300 גר' אבקת סוכר

חומרים למילוי הפבלובה:
1 ק"ג אפרסמונים בשלים מאוד
300 גר' סוכר
5 CC ברנדי
500 CC שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עד קבלת קצף יציב.
להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות ב-60 מעלות, כ-6 שעות עד לקבלת מרקם יציב וצבע חום.

הכנת המלית לפבלובה:
לקלף את האפרסמונים ולהכניס לבלנדר עם להב מתכת.
לערבב עד קבלת מחית חלקה.
להוסיף את הברנדי והשמנת עד קבלת מרקם של מוס.

סידור בצלחת הגשה:
להניח 2 כפות מוס אפרסמון, מעליו לשבור בחתיכות גסות את המרנג האפוי.
לקשט בפלחי אפרסמון טרי ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר