תמרים ממולאים במרציטחינה

חומרים ל- 5-7 מנות:20 תמרים לחיםלהכנת המרציטחינה (מרציפן וטחינה):200 גר' שקדים מולבנים פרוסים6 כפות טחינה גולמית3 כפות דבש1/3 כוס מיםאופן ההכנה:מגלענים כ-20 תמרים לחים (מסוג מג'הול). טוחנים במעבד מזון את חומרי המרציטחינה עד לקבלת מרציפן גס. ממלאים את התמרים במרציטחינה. מגישים לצד סילאן (דבש תמרים).

חומרים ל- 5-7 מנות:
20 תמרים לחים

להכנת המרציטחינה (מרציפן וטחינה):
200 גר' שקדים מולבנים פרוסים
6 כפות טחינה גולמית
3 כפות דבש
1/3 כוס מים

אופן ההכנה:
מגלענים כ-20 תמרים לחים (מסוג מג'הול).
טוחנים במעבד מזון את חומרי המרציטחינה עד לקבלת מרציפן גס.
ממלאים את התמרים במרציטחינה.
מגישים לצד סילאן (דבש תמרים).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר