בקלאווה כבד אווז

חומרים ל- 4 מנות:למילוי:1 בצל בינוני100 גר' תרד2 כפות דבש2 כפות פיסטוקים קלויים וקלופיםכפית גדושה קוקוס350 גר' כבד אווז, פרוס ל-4 פרוסות נאות4 ריבועים כפולים של עלי פילו בגודל 15 על 15 ס"מאופן ההכנה:מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את התרד, הפיסטוקים, הקוקוס והדבש. מתבלים במלח ופלפל, מבשלים עוד כדקה, מקררים וטוחנים למחית אחידה אך לא חלקה (עם פצפוצים). על ריבוע של פילו שמים כף מהמלית, נתח כבד אווז, מלח ופלפל, מקפלים לצורת קוביה והופכים. אופים בתנור בחום גבוה עד שהמנה משחימה יפה.

חומרים ל- 4 מנות:
למילוי:
1 בצל בינוני
100 גר' תרד
2 כפות דבש
2 כפות פיסטוקים קלויים וקלופים
כפית גדושה קוקוס

350 גר' כבד אווז, פרוס ל-4 פרוסות נאות
4 ריבועים כפולים של עלי פילו בגודל 15 על 15 ס"מ

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את התרד, הפיסטוקים, הקוקוס והדבש.
מתבלים במלח ופלפל, מבשלים עוד כדקה, מקררים וטוחנים למחית אחידה אך לא חלקה (עם פצפוצים).
על ריבוע של פילו שמים כף מהמלית, נתח כבד אווז, מלח ופלפל, מקפלים לצורת קוביה והופכים.
אופים בתנור בחום גבוה עד שהמנה משחימה יפה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר