זביונה מרסלה על תותים טריים

חומרים ל- 4 מנות:6 חלמונים1 כוס סוכר50 מ"ל יין מרסלה או יין פורט2 כוסות תותים טריים חתוכיםאופן ההכנה:בסיר כפול (בן מרי) מקציפים את החלמונים והיין. מוסיפים את הסוכר, וממשיכים להקציף עד לתערובת תפוחה ובהירה. הגשה: מעבירים את התותים לכוסות הגשה (מרטיני), ויוצקים את הזביונה מעל.

חומרים ל- 4 מנות:
6 חלמונים
1 כוס סוכר
50 מ"ל יין מרסלה או יין פורט
2 כוסות תותים טריים חתוכים

אופן ההכנה:
בסיר כפול (בן מרי) מקציפים את החלמונים והיין.
מוסיפים את הסוכר, וממשיכים להקציף עד לתערובת תפוחה ובהירה.

הגשה:
מעבירים את התותים לכוסות הגשה (מרטיני), ויוצקים את הזביונה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר