פרפה מנגו, שמנת ויוגורט

מצרכים:2 מנגו גדולים4- 3 כפות ליקר תפוזים4 חלמונים½ כוס סוכר2 מכלי שמנת מתוקה1 מכל יוגורטאופן ההכנה: שמים את בשר המנגו בבלנדר או במעבד מזון, ומרסקים עם הליקר.מקפיצים את החלמונים עם הסוכר לתערובת בהירה ותפוחה.מקציפים את השמנת. מערבבים חלמונים, מנגו, יוגורט ושמנת בתנועות קיפול עדינות, ושמים בתא ההקפאה לגיבוש, בתבנית מכוסה.

מצרכים:
2 מנגו גדולים
4- 3 כפות ליקר תפוזים
4 חלמונים
½ כוס סוכר
2 מכלי שמנת מתוקה
1 מכל יוגורט

אופן ההכנה:
שמים את בשר המנגו בבלנדר או במעבד מזון, ומרסקים עם הליקר.
מקפיצים את החלמונים עם הסוכר לתערובת בהירה ותפוחה.
מקציפים את השמנת. מערבבים חלמונים, מנגו, יוגורט ושמנת בתנועות קיפול עדינות, ושמים בתא ההקפאה לגיבוש, בתבנית מכוסה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר