מרק בננה חם ומבושם

חומרים למרק: 4 יח' בננה בשלות, מקולפות וחתוכות לקוביות1/4 כוס אבקת סוכר2 כפיות ג'ינג'ר מגורד1.5 כוסות שמנת מתוקה1/2 כוס חלב 1 כפית טימין טרי מופרד ללא גבעוליםקמצוץ פלפל שחור למרציפן: 1 ק"ג שקדים מולבנים קלופים 1.5 כוס אבקת סוכר 1/2 כפית קינמון1 כפית מי ורדים3 כפות ליקר אמרטולהגשה: 50 ג' תותים מיובשיםכוס מיץ אוכמניותאופן ההכנה:לטחון את כל המרכיבים של המרק בבלנדר, ואת העיסה הסמיכה לחמם במיקרוגל למשך 2 דקות. לרסק את כל רכיבי המרציפן במעבד מזון, ולבשל בסיר למשך 1/4 שעה להסמכת התערובת. לקרר וליצור כדורים קטנים. להשרות את התותים המיובשים בכוס מיץ אוכמניות. להגשה: לצקת את המרק לקערה לבנה, להוסיף 3 כדורי מרציפן ולקשט בענף טימין ותותים מיובשים.

חומרים למרק:
4 יח' בננה בשלות, מקולפות וחתוכות לקוביות
1/4 כוס אבקת סוכר
2 כפיות ג'ינג'ר מגורד
1.5 כוסות שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 כפית טימין טרי מופרד ללא גבעולים
קמצוץ פלפל שחור

למרציפן:
1 ק"ג שקדים מולבנים קלופים
1.5 כוס אבקת סוכר
1/2 כפית קינמון
1 כפית מי ורדים
3 כפות ליקר אמרטו

להגשה:
50 ג' תותים מיובשים
כוס מיץ אוכמניות

אופן ההכנה:
לטחון את כל המרכיבים של המרק בבלנדר, ואת העיסה הסמיכה לחמם במיקרוגל למשך 2 דקות.
לרסק את כל רכיבי המרציפן במעבד מזון, ולבשל בסיר למשך 1/4 שעה להסמכת התערובת.
לקרר וליצור כדורים קטנים.
להשרות את התותים המיובשים בכוס מיץ אוכמניות.

להגשה:
לצקת את המרק לקערה לבנה, להוסיף 3 כדורי מרציפן ולקשט בענף טימין ותותים מיובשים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר