חומרים ל- 70 יחידות:
לבצק:
2,190 גרם קמח
660 גרם חמאה
324 גרם סוכר
69 גרם שמרים טריים (כ-30 גרם שמרים יבשים)
21 גרם מלח
תמצית וניל ומיץ לימון לפי הטעם
6 יחידות חלמון
765 סמ"ק חלב קר
למילוי הפיסטוק:
500 גרם סוכר
500 גרם פיסטוק טחון
חלבון לפי ספיגה
1,500 גרם אטריות קדאיף
אופן הכנת המילוי:
לערבב את כל החומרים עד ליצירת מילוי נוח לזילוף.
אופן הכנת הבצק:
יוצרים בצק שמרים רך ונעים למגע מכל החומרים.
מגלגלים לכדורים במשקל 50 גרם ליחידה.
מניחים במקרר למשך הלילה.
המשך ההכנה:
למחרת מרדדים כל כדור לצינור שטוח, ומזלפים ממילוי הפיסטוק באמצע.
מגלגלים כל צינור (לסגירה), מורחים בחלמון ועוטפים באיטריות קדאיף תוך כדי גלגול.
סוגרים את שני הקצוות לטבעת, ואופים בחום של 180 מעלות כ- 10-15 דקות.
הגשה:
לאחר האפייה מפזרים אבקת סוכר או יוצקים מעט סירופ קר.
מעטרים בפירות טריים וריבת קליפות תפוזים, ומגישים.