קרם ורדים עם נקטרינות על קראנצ' נוגט

חומרים למנהאחת:1 נקטרינה חתוכה לקוביות קטנותחומרים לקראנצ':100 גר' שוקולד לבן1 כפית תמצית נוגט1 כף קורנפלקס שבורחומרים לקרם הוורדים:50 גר' שוקולד לבן40 מל' שמנת מתוקה1/2 דף ג'לטין1 כפית מי ורדים20 cc שמנת מתוקהאופן הכנת קרם הוורדים:מרתיחים 40 מ"ל שמנת.ממיסים את השוקולד בבן מארי ומוסיפים את השמנת.מוסיפים את מי הוורדים.ממיסים את חצי דף הג'לטין במעט מים קרים, ומוסיפים אותו לשמנת והשוקולד.מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.מעבירים לקופסה ומקררים במקרר עד שמתקשה.אחרי שהקרם התקשה, פותחים אותו בעדינות בעזרת מטרפה ומזלפים בעדינות את 20 המ"ל של השמנת המתוקה, עד לקבלת מרקם אחיד.אופן הכנת קראנצ' הנוגט:ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי יחד עם תמצית הנוגט.מוסיפים את הקורנפלקס.משטחים בין שני ניירות פרגמנט לעובי של 3 מ"מ.מקררים.הרכבת המנה:שוברים את הקראנצ' לקוביות של 2X2.מוסיפים מעל 1.5 כף גדושה של קרם.מפזרים מעל את קוביות הנקטרינה ומגישים.

חומרים למנהאחת:
1 נקטרינה חתוכה לקוביות קטנות

חומרים לקראנצ':
100 גר' שוקולד לבן
1 כפית תמצית נוגט
1 כף קורנפלקס שבור

חומרים לקרם הוורדים:
50 גר' שוקולד לבן
40 מל' שמנת מתוקה
1/2 דף ג'לטין
1 כפית מי ורדים
20 cc שמנת מתוקה

אופן הכנת קרם הוורדים:
מרתיחים 40 מ"ל שמנת.
ממיסים את השוקולד בבן מארי ומוסיפים את השמנת.
מוסיפים את מי הוורדים.
ממיסים את חצי דף הג'לטין במעט מים קרים, ומוסיפים אותו לשמנת והשוקולד.
מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מעבירים לקופסה ומקררים במקרר עד שמתקשה.
אחרי שהקרם התקשה, פותחים אותו בעדינות בעזרת מטרפה ומזלפים בעדינות את 20 המ"ל של השמנת המתוקה, עד לקבלת מרקם אחיד.

אופן הכנת קראנצ' הנוגט:
ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי יחד עם תמצית הנוגט.
מוסיפים את הקורנפלקס.
משטחים בין שני ניירות פרגמנט לעובי של 3 מ"מ.
מקררים.

הרכבת המנה:
שוברים את הקראנצ' לקוביות של 2X2.
מוסיפים מעל 1.5 כף גדושה של קרם.
מפזרים מעל את קוביות הנקטרינה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר