חומרים למנהאחת:
1 נקטרינה חתוכה לקוביות קטנות
חומרים לקראנצ':
100 גר' שוקולד לבן
1 כפית תמצית נוגט
1 כף קורנפלקס שבור
חומרים לקרם הוורדים:
50 גר' שוקולד לבן
40 מל' שמנת מתוקה
1/2 דף ג'לטין
1 כפית מי ורדים
20 cc שמנת מתוקה
אופן הכנת קרם הוורדים:
מרתיחים 40 מ"ל שמנת.
ממיסים את השוקולד בבן מארי ומוסיפים את השמנת.
מוסיפים את מי הוורדים.
ממיסים את חצי דף הג'לטין במעט מים קרים, ומוסיפים אותו לשמנת והשוקולד.
מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מעבירים לקופסה ומקררים במקרר עד שמתקשה.
אחרי שהקרם התקשה, פותחים אותו בעדינות בעזרת מטרפה ומזלפים בעדינות את 20 המ"ל של השמנת המתוקה, עד לקבלת מרקם אחיד.
אופן הכנת קראנצ' הנוגט:
ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי יחד עם תמצית הנוגט.
מוסיפים את הקורנפלקס.
משטחים בין שני ניירות פרגמנט לעובי של 3 מ"מ.
מקררים.
הרכבת המנה:
שוברים את הקראנצ' לקוביות של 2X2.
מוסיפים מעל 1.5 כף גדושה של קרם.
מפזרים מעל את קוביות הנקטרינה ומגישים.