פנקייק תפוחים ברוטב תפוחים

מתכון ל–4 מנותכמות של בלילת פנקייק ל-8 יחידות4 תפוחי עץ ירוקים קלופיםחצי כפית סוכר לבן2 כפות סוכר חום60 גרם חמאה1 כפית מיץ לימוןקורט קינמוןאופן ההכנה1. לחתוך 2 תפוחי גרנד לקוביות קטנות, לטגן מעט במחבת עם ½ כפית סוכר ולהוסיף לבלילת הפנקייק.2. לטגן כ – 8 לביבות פנקייק.3. לפרוס את 2 התפוחים שנשארו לפרוסות דקות4. להמיס את הסוכר החום במחבת ולהוסיף את החמאה ואת הלימון והקינמון. להוסיף את פרוסות התפוחים ולטגן 3-2 דקות.לשפוך את רוטב התפוחים על לביבות הפנקייק ולהגיש חם.

מתכון ל–4 מנות
כמות של בלילת פנקייק ל-8 יחידות
4 תפוחי עץ ירוקים קלופים
חצי כפית סוכר לבן
2 כפות סוכר חום
60 גרם חמאה
1 כפית מיץ לימון
קורט קינמון

אופן ההכנה
1. לחתוך 2 תפוחי גרנד לקוביות קטנות, לטגן מעט במחבת עם ½ כפית סוכר ולהוסיף לבלילת הפנקייק.
2. לטגן כ – 8 לביבות פנקייק.
3. לפרוס את 2 התפוחים שנשארו לפרוסות דקות
4. להמיס את הסוכר החום במחבת ולהוסיף את החמאה ואת הלימון והקינמון. להוסיף את פרוסות התפוחים ולטגן 3-2 דקות.

לשפוך את רוטב התפוחים על לביבות הפנקייק ולהגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר