מרקיז נוגט

רכיבים150 גרם מחמאה [פרווה]/ חמאה [חלבי]110 גרם דבש75 גרם סוכר25 גרם קקאו מנופה75 גרם חלבה מפוררת/ אבקת נוגט50 גרם חמאת קקאו200 גרם פצפוצי אורזהציפוי 300 גרם אבקת נוגט125 גרם חמאת קקאואופן ההכנה מרתיחים על הגז את המחמאה/ חמאה, הדבש, הסוכר וחמאת הקקאו.לאחר הרתיחה מכבים את האש ומוסיפים קקאו וחלבה מפוררת.מערבבים את הכל עד לקבלת תערובת אחידה. מוזגים את המסה החמה על פצפוצי האורז.משטחים על מגש מרופד בנייר פרגמנט [מגש 20*20 ס"מ]. מהדקים ודוחסים היטב לפלטה ומכניסים לקירור למשך שעה.בזמן הקירור מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את חמאת הקקאו. כשהחמאה נמסה מוסיפים את אבקת הנוגט, מערבבים היטב ויוצקים על הפלטה לאחר קירור.חותכים לקוביות של 4*4 ס"מ.

רכיבים
150 גרם מחמאה [פרווה]/ חמאה [חלבי]
110 גרם דבש
75 גרם סוכר
25 גרם קקאו מנופה
75 גרם חלבה מפוררת/ אבקת נוגט
50 גרם חמאת קקאו
200 גרם פצפוצי אורז

הציפוי
300 גרם אבקת נוגט
125 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה
מרתיחים על הגז את המחמאה/ חמאה, הדבש, הסוכר וחמאת הקקאו.

לאחר הרתיחה מכבים את האש ומוסיפים קקאו וחלבה מפוררת.

מערבבים את הכל עד לקבלת תערובת אחידה. מוזגים את המסה החמה על פצפוצי האורז.

משטחים על מגש מרופד בנייר פרגמנט [מגש 20*20 ס"מ].

מהדקים ודוחסים היטב לפלטה ומכניסים לקירור למשך שעה.

בזמן הקירור מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את חמאת הקקאו. כשהחמאה נמסה מוסיפים את אבקת הנוגט, מערבבים היטב ויוצקים על הפלטה לאחר קירור.

חותכים לקוביות של 4*4 ס"מ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר