דניס בתנור

מתוך תפריט הלייט (330 קלוריות למנה)חומרים:4 דניסים שלמים של כ-400 גרם (4 מנות)4 לימונים בינוניים חצויים8 שיני שום פרוסים4 ענפי טימין כף עלי רוזמריןמלח פלפל 1/2 כוס יין לבן4 כפות שמן זית אופן ההכנה: את הדניסים מסדרים בתבנית אפייה. חורצים בכל דג שני חריצים בכדי שהטעמים יחלחלו.מתבלים את הדגים עם כל החומרים מעל הדג ובתוכו.אופים כ– 6 דקות ב– 200 מעלות. מורידים את המעלות ל– 12 דקות נוספות ומגישים.

מתוך תפריט הלייט (330 קלוריות למנה)

חומרים:
4 דניסים שלמים של כ-400 גרם (4 מנות)
4 לימונים בינוניים חצויים
8 שיני שום פרוסים
4 ענפי טימין
כף עלי רוזמרין
מלח
פלפל
1/2 כוס יין לבן
4 כפות שמן זית


אופן ההכנה:
את הדניסים מסדרים בתבנית אפייה.
חורצים בכל דג שני חריצים בכדי שהטעמים יחלחלו.
מתבלים את הדגים עם כל החומרים מעל הדג ובתוכו.
אופים כ– 6 דקות ב– 200 מעלות.
מורידים את המעלות ל– 12 דקות נוספות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר