טוויל קוקוס עם קרם פטיסייר ופירות יער

מצרכים ל- 4 מנות:4 חלבונים½ כוס סוכר½ כוס קוקוס100 גר' חמאה או מחמאהאופן ההכנה:לרכך במעבד מזון עם להב גיטרה את החמאה.להוסיף את החלבונים בשלבים לתערובת אחידה.להוסיף את הסוכר לתערובת אחידה.להוסיף את פירורי הקוקוס. להניח כפית מהתערובת על פני נייר אפיה משומן או תבנית סיליקון ולהשטיח. לאפות בתנור ב- 100 מעלות ל- 10 דקות – סה"כ 12 טווילים.חומרים לקרם פטיסייר:8 חלמונים2 ביצים200 גר' סוכר90 גר' קורנפלורליטר חלב2 מקלות וניל – לא חובהאופן ההכנה:לערבב את החלמונים עם הביצים והסוכר לתערובת אחידה.להוסיף את הקורנפלור ולערבב היטב. להרתיח את החלב עם הווניל.כשהחלב מגיע לרתיחה, להכניס את תערובת הביצים לחלב ולהנמיך את האש. לערבב עד שהתערובת מוצקה. לבשל עוד 3-4-5 דקות, ולהעביר לכלי קר שלא על האש.חומרים לרוטב פירות יער: שקית פירות יער קפואים (400 גר') ולהשאיר מעט לקישוט כוס סוכרכוס מיםליקר רוםאופן ההכנה:להרתיח את סוכר עם המים לקבלת סירופ, ולקרר. לטחון את פירות היער עם מעט הסירופ לפי מידת המתיקות הרצויה. להוסיף רום לפי הטעם.להגשה:מניחים טוויל, מעליו קרם פטיסייר, טוויל נוסף ומעליו קרם פטיסייר, ומעל טוויל נוסף. לעטר מסביב ברוטב פירות יער ומעט פירות יער שלמים.

מצרכים ל- 4 מנות:
4 חלבונים
½ כוס סוכר
½ כוס קוקוס
100 גר' חמאה או מחמאה

אופן ההכנה:
לרכך במעבד מזון עם להב גיטרה את החמאה.
להוסיף את החלבונים בשלבים לתערובת אחידה.
להוסיף את הסוכר לתערובת אחידה.
להוסיף את פירורי הקוקוס.
להניח כפית מהתערובת על פני נייר אפיה משומן או תבנית סיליקון ולהשטיח.
לאפות בתנור ב- 100 מעלות ל- 10 דקות – סה"כ 12 טווילים.

חומרים לקרם פטיסייר:
8 חלמונים
2 ביצים
200 גר' סוכר
90 גר' קורנפלור
ליטר חלב
2 מקלות וניל – לא חובה

אופן ההכנה:
לערבב את החלמונים עם הביצים והסוכר לתערובת אחידה.
להוסיף את הקורנפלור ולערבב היטב.
להרתיח את החלב עם הווניל.
כשהחלב מגיע לרתיחה, להכניס את תערובת הביצים לחלב ולהנמיך את האש.
לערבב עד שהתערובת מוצקה.
לבשל עוד 3-4-5 דקות, ולהעביר לכלי קר שלא על האש.

חומרים לרוטב פירות יער:
שקית פירות יער קפואים (400 גר') ולהשאיר מעט לקישוט
כוס סוכר
כוס מים
ליקר רום

אופן ההכנה:
להרתיח את סוכר עם המים לקבלת סירופ, ולקרר.
לטחון את פירות היער עם מעט הסירופ לפי מידת המתיקות הרצויה.
להוסיף רום לפי הטעם.

להגשה:
מניחים טוויל, מעליו קרם פטיסייר, טוויל נוסף ומעליו קרם פטיסייר, ומעל טוויל נוסף.
לעטר מסביב ברוטב פירות יער ומעט פירות יער שלמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר