פרפה ברוטב גרגרי חומוס בקינמון ווניל

מצרכים:250 גרם גרגרי חומוס מושרים במים למשך לילה3 מקלות קינמון½ ק"ג גלידת וניל מאיכות טובה2 מקלות וניל חתוכים לאורךנענע לקישוט1 כוס מים¼ ק"ג סוכראופן ההכנה:לסנן היטב את החומוס, להוסיף את הכוס מים, וניל, וקינמון, ולבשל את החומוס עד ריכוך מוחלט.כאשר החומוס רך יש להוסיף את הסוכר, ולזגג תוך כדי רתיחה.חשוב: את הסוכר מוסיפים רק בסוף הבישול, אחרת החומוס לא יתרכך.הגשה:ליצור כדור גלידה בעזרת כף מתאימה.לפזר את גרגרי החומוס המסוכרים מסביב לכדור הגלידה כשהם חמימים.לקשט בעלה נענע.

מצרכים:
250 גרם גרגרי חומוס מושרים במים למשך לילה
3 מקלות קינמון
½ ק"ג גלידת וניל מאיכות טובה
2 מקלות וניל חתוכים לאורך
נענע לקישוט
1 כוס מים
¼ ק"ג סוכר

אופן ההכנה:
לסנן היטב את החומוס, להוסיף את הכוס מים, וניל, וקינמון, ולבשל את החומוס עד ריכוך מוחלט.
כאשר החומוס רך יש להוסיף את הסוכר, ולזגג תוך כדי רתיחה.
חשוב: את הסוכר מוסיפים רק בסוף הבישול, אחרת החומוס לא יתרכך.

הגשה:
ליצור כדור גלידה בעזרת כף מתאימה.
לפזר את גרגרי החומוס המסוכרים מסביב לכדור הגלידה כשהם חמימים.
לקשט בעלה נענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר