(מנה ל- 3 גביעים)
מצרכים:
• cc 500 יוגורט 0% שומן- רצוי עיזים
• 250 גרם אוכמניות טריות
• 2 כפות אבקת סוכר
• 20 גרם ג'לטין
אופן ההכנה:
טוחנים את האוכמניות עם כף אבקת סוכר עד לתערובת חלקה.
ממיסים את הג'לטין ברבע כוס מים פושרים.
מוסיפים אל האוכמניות.
מניחים בצד.
מערבבים את היוגורט עם כף אבקת סוכר.
יוצקים שכבה עבה בתוך הגביעים.
בין שכבה לשכבה דרושה הקפאה של 30-40 דקות, כך שמקבלים סידור שכבתי של אוכמניות ויוגורט.