ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - קינוחים
מתכונים לחנוכה
מתכונים - קינוחים

מלבי קוקוס באטריות קדאיף עם קולי פטל

מאת שף דוח'ול ספדי, מסעדת דיאנא בנצרת


חומרים:
160 מ"ל חלב קוקוס
300 גרם סוכר
120 גרם קורנפלור
400 מ"ל שמנת מתוקה
אטריות קדאיף
חצי חבילת חמאה מומסת
100 גרם פטל טרי או קפוא
1 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל– 180 מעלות.
מרטיבים אטריות קדאיף בחמאה.
מעבירים לאפייה של כ- 10 דקות עד להזהבה.
ממיסים קורנפלור במעט חלב קוקוס.
בסיר מביאים לרתיחה חלב קוקוס סוכר ומלח, ומוסיפים קורנפלור מומס.
מבשלים להסמכה ומצננים.
מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב ומקפלים לקרם הקוקוס.
מניחים מעט משערות הקדאיף ומזלפים מעל הקרם מלבי.
מעטרים ברוטב פטל ומגישים.


ממתכוני ארוחות קיץ 2008 של מסעדת דיאנא מנצרת במלון דן אכדיה הרצליה.











    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים