חומרים:
160 מ"ל חלב קוקוס
300 גרם סוכר
120 גרם קורנפלור
400 מ"ל שמנת מתוקה
אטריות קדאיף
חצי חבילת חמאה מומסת
100 גרם פטל טרי או קפוא
1 כף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל– 180 מעלות.
מרטיבים אטריות קדאיף בחמאה.
מעבירים לאפייה של כ- 10 דקות עד להזהבה.
ממיסים קורנפלור במעט חלב קוקוס.
בסיר מביאים לרתיחה חלב קוקוס סוכר ומלח, ומוסיפים קורנפלור מומס.
מבשלים להסמכה ומצננים.
מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב ומקפלים לקרם הקוקוס.
מניחים מעט משערות הקדאיף ומזלפים מעל הקרם מלבי.
מעטרים ברוטב פטל ומגישים.
ממתכוני ארוחות קיץ 2008 של מסעדת דיאנא מנצרת במלון דן אכדיה הרצליה.