משמשים צלויים בדבש וניל ולבנדר עם גלידת שקדים

חומרים:10 משמשים בשליםרבע כוס דבש חצי כפית פרחי לוונדר יבשים1 מקל וניל חצוי לאורכוגלידת שקדים או יוגורטאופן ההכנה:מחממים תנור ל– 220 מעלות.חוצים משמשים ומעבירים לתבנית.מחממים בסיר קטן דבש ותבלינים.יוצקים על המשמשים ומעברים לצלייה בתנור לכ- 8 דקות.מעבירים לצלחת הגשה.מניחים כדור גלידה מעל, ומעטרים בנוזלי הצלייה.ממתכוני ארוחות קיץ 2008 של מסעדת דיאנא מנצרת במלון דן אכדיה הרצליה.

חומרים:
10 משמשים בשלים
רבע כוס דבש
חצי כפית פרחי לוונדר יבשים
1 מקל וניל חצוי לאורכו
גלידת שקדים או יוגורט

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל– 220 מעלות.
חוצים משמשים ומעבירים לתבנית.
מחממים בסיר קטן דבש ותבלינים.
יוצקים על המשמשים ומעברים לצלייה בתנור לכ- 8 דקות.
מעבירים לצלחת הגשה.
מניחים כדור גלידה מעל, ומעטרים בנוזלי הצלייה.


ממתכוני ארוחות קיץ 2008 של מסעדת דיאנא מנצרת במלון דן אכדיה הרצליה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר