גלידה להכנה עצמית בבית: סורבה אגס ביין

להכנת סירופ סוכר:חומרים:1 ק"ג סוכר 1 ליטר מים מביאים את הסוכר והמים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות. מצננים כליל.להכנת אגסים ביין: חומרים:6 אגסים מקולפים 350 מ"ל יין אדום יבש 50 ג"ר סוכרמקל קינמוןקורט ציפורןמבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה. מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים) לסירופ, ומקטינים את הלהבה. מבשלים עד שהאגסים רכים כ- 20 עד 30 דקות.מוציאים את מקל הקינמון, וטוחנים במעבד מזון את האגסים והסירופ.להכנת סורבה אגס ביין:החומרים: 200 מ"ל מחית אגס ביין אדום שהכנו קודם375 מ"ל סירופ סוכר שהכנו קודם175 מ"ל מים2 כפות מיץ לימוןמעבדים את כל החומרים ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.

להכנת סירופ סוכר:
חומרים:
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות.
מצננים כליל.

להכנת אגסים ביין:
חומרים:
6 אגסים מקולפים
350 מ"ל יין אדום יבש
50 ג"ר סוכר
מקל קינמון
קורט ציפורן
מבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה.
מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים) לסירופ, ומקטינים את הלהבה.
מבשלים עד שהאגסים רכים כ- 20 עד 30 דקות.
מוציאים את מקל הקינמון, וטוחנים במעבד מזון את האגסים והסירופ.

להכנת סורבה אגס ביין:
החומרים:
200 מ"ל מחית אגס ביין אדום שהכנו קודם
375 מ"ל סירופ סוכר שהכנו קודם
175 מ"ל מים
2 כפות מיץ לימון

מעבדים את כל החומרים ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר