ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - קינוחים
מתכונים לראש השנה
מתכונים - קינוחים

גלידה להכנה עצמית בבית: סורבה אגס ביין

מאת שלמה רודד, מעדניית יוז'י


להכנת סירופ סוכר:
חומרים:
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות.
מצננים כליל.

להכנת אגסים ביין:
חומרים:
6 אגסים מקולפים
350 מ"ל יין אדום יבש
50 ג"ר סוכר
מקל קינמון
קורט ציפורן
מבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה.
מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים) לסירופ, ומקטינים את הלהבה.
מבשלים עד שהאגסים רכים כ- 20 עד 30 דקות.
מוציאים את מקל הקינמון, וטוחנים במעבד מזון את האגסים והסירופ.

להכנת סורבה אגס ביין:
החומרים:
200 מ"ל מחית אגס ביין אדום שהכנו קודם
375 מ"ל סירופ סוכר שהכנו קודם
175 מ"ל מים
2 כפות מיץ לימון

מעבדים את כל החומרים ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים