סורבה דייקירי מלון בהכנה ביתית

מתכון ל- 8 מנותמצרכים:2 כוסות מלון טרי חתוך לקוביות2 כוסות סוכר2 כוסות מים120 מ"ל רום הוואנה קלאב4 כפות מיץ לייםאופן ההכנה:מרתיחים את המים והסוכר עד שנמס ומקררים.טוחנים את המלון במג'ימיקס.מאחדים את תערובת המלון, מים, רום,ליים וסוכר.מערבבים היטב, ניתן להשתמש במערבל ידני, ומגיעים למרקם אחיד.מסננים במסננת דקה כדי להוציא את גרעיני הפירות אם יש.כדי להגיע למרקם של סורבה מבלי להשתמש במכונת גלידה, יש ליצוק את המרכיבים לתבנית אלומיניום שטוחה.להקפיא למשך שעה.כעבור שעה לגרד את פתיתי הקרח הראשונים שהצטברו על גבי הסורבה ולהקפיא שוב.כעבור שעה לחזור על פעולת גירוד פתיתי הקרח, ולהמשיך לעשות כך כל שעה עד שמתקבל מרקם ברד בעל גבשושיות קרח אדומות.להגשה:להעביר לכוסות שמפניה, להוסיף מעט שמנת מוקצפת, לא מתוקה ופרוסת מלון טריה.באותו האופן ניתן להכין מגוון גלידות סורבה בטעמים שונים, רק צריך להחליף את הפרי.שקד, נמל ת"א כניסה ראשית, טל. 03-6760438

מתכון ל- 8 מנות

מצרכים:
2 כוסות מלון טרי חתוך לקוביות
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
120 מ"ל רום הוואנה קלאב
4 כפות מיץ ליים

אופן ההכנה:

מרתיחים את המים והסוכר עד שנמס ומקררים.
טוחנים את המלון במג'ימיקס.
מאחדים את תערובת המלון, מים, רום,ליים וסוכר.
מערבבים היטב, ניתן להשתמש במערבל ידני, ומגיעים למרקם אחיד.
מסננים במסננת דקה כדי להוציא את גרעיני הפירות אם יש.
כדי להגיע למרקם של סורבה מבלי להשתמש במכונת גלידה, יש ליצוק את המרכיבים לתבנית אלומיניום שטוחה.
להקפיא למשך שעה.
כעבור שעה לגרד את פתיתי הקרח הראשונים שהצטברו על גבי הסורבה ולהקפיא שוב.
כעבור שעה לחזור על פעולת גירוד פתיתי הקרח, ולהמשיך לעשות כך כל שעה עד שמתקבל מרקם ברד בעל גבשושיות קרח אדומות.

להגשה:
להעביר לכוסות שמפניה, להוסיף מעט שמנת מוקצפת, לא מתוקה ופרוסת מלון טריה.

באותו האופן ניתן להכין מגוון גלידות סורבה בטעמים שונים, רק צריך להחליף את הפרי.


שקד, נמל ת"א כניסה ראשית, טל. 03-6760438

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר